Bericht versturen
Huis >

Langfang Meida Plastic Products Co., Ltd Bedrijfprofiel

Langfang Meida Plastic Products Co., Ltd
Bedrijfdetails

Hoofdmarkt:

Noord-Amerika , Zuid-Amerika , Oost-Azië , Zuidoost-Azië , Midden-Oosten , Wereldwijd

Handelstype:

Fabrikant , Exporteur , Verkoper

Nr van Werknemers:

100~120

Jaarlijkse Verkoop:

1500000-3000000

Gevestigd jaar:

2015

De uitvoerpc:

60% - 70%

Inleiding

Wij zijn een modern professioneel bedrijf dat onderzoek, ontwikkeling, productie, verkoop, en de dienst integreert, hoofdzakelijk producerend decoratieve de lijnproducten van pvc, van SPC, en van WPC. Na jaren van snelle ontwikkeling, heeft het bedrijf aanzienlijke schaal bereikt.

 

Het product heeft een brede die waaier van gebruik, hoofdzakelijk voor hoteldecoratie, binnenhuisarchitectuur, techniekdecoratie, en andere binnen en openluchtdecoratie wordt gebruikt. Het product van ons bedrijf is een vervanging voor hout, dat natuursteen gebruikt om een mooi landschap aan hotels, kosthuizen, villa's, vermaaktrefpunten, en modieuze woonplaatsen in de nieuwe eeuw toe te voegen. Het brengt ook ongekende fantasierijke ruimte en ontwerpconcepten aan moderne architecten en ontwerpers.

 

Het vergen van klantentevredenheid als norm en het leiden van de industrie als ontwikkelingsdoel.

Service

vele jaren, hebben wij de bedrijfsfilosofie van „kwaliteit, de dienst eerst“ eerst aangehangen en de bedrijfsfilosofie van „het besteden van aandacht aan details om de producten van uitstekende kwaliteit te creëren, het gieten van de markt met professionalisme, en het benadrukken van de dienst om naar win-win resultaten“ te streven aangehangen.

 

Met modern productiebeheer, uitstekende productieontwerpers, en deskundige bouwteams, bloeien wij in de meer en meer woeste de industrieconcurrentie!

Geschiedenis

Co. van Meida werd Plastic Producten, Ltd opgericht in 2015 en wordt gevestigd in Hebei, China. Sinds de totstandbrenging van het bedrijf, hebben wij kwaliteit als leven en de dienst als gezicht beschouwd.

 

Het maken van tot elk project een modelproject is onze eeuwige achtervolging! Wij zijn in het concept „het doen van de techniek van uitstekende kwaliteit“ en de visie van het vestigen van vennootschap op lange termijn met klanten er stellig van overtuigd.

 

De geavanceerde technologie en het uitstekende vakmanschap, het beheer van uitstekende kwaliteit, en het volledige talent zijn onze stevige waarborgen voor de producten van uitstekende kwaliteit en uitstekende techniek.

Ons Team

Wij hebben een verscheidenheid van technische teams van het verkoopbeheer, over honderd productie en installatiepersoneel, en een professioneel installatieteam dat sterke steun voor ons bedrijf verleent om veelvoudige de installatieprojecten op grote schaal van de decoratielijn te ondernemen. Ons bedrijf heeft met veelvoudige onroerende goederenbedrijven, bouwbedrijven, en ontwerpinstituten samengewerkt om één installatieproject na een andere te voltooien.

 

Diverse die componenten door geavanceerd materiaal zoals CNC computersnijmachines en automatische het pleisteren machines in de industrie worden geproduceerd hebben afmetingen, dicht mortier, betrouwbare sterkte, en geschikte installatie gestandaardiseerd.

Rechtstreeks uw onderzoek naar verzend ons

Privacybeleid De Goede Kwaliteit van China de begrenzende raad van pvc Leverancier. Copyright © 2023-2024 pvc-skirting.com . Alle rechten voorbehoudena.